Projecten

MAATWERK MOZAIEK TEGELS ZWEMBADEN

Glazen mozaïek

Elk zwembad is uniek

Mozaïek behoort tot de meest hoogwaardige en bestendige oppervlakken in de zwembadbouw. De glasmozaïekdeeltjes hebben ieder een andere kleur en weerspiegelen zodoende volledig verschillende licht- en kleurreflecties. Ongeacht van welke hoek men het zwembad inkijkt.  Ongeacht welke kleur licht op het oppervlak schijnt. Er ontstaan oneindig veel verschillende kleurnuances waarmee u bewust de ambiance van uw zwembad en omgeving vormgeeft.

Design, kwaliteit en functionaliteit in perfectie

Dit is waar onze MLine Pools voor staan

Op maat gemaakt, individueel uitgerust met een grote verscheidenheid aan functies volgens uw wensen en tenslotte bekleed met een mozaïek naar keuze. De MLine serie vervult al uw wensen. Of het nu gaat om een zwemkanaal met een lengte van 20 meter, een klassiek zwembad met afmetingen die u opgeeft of een whirlpool op maat. Of het nu gaat om een skimmer- of een overloopbad. Moderne verlichtingsconcepten, acrylglasplaten, hoogwaardige massageen jetstreamsystemen, relaxruimtes, ligplaatsen … de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Wij vervaardigen uw droomzwembad individueel en leveren het gehele zwembad in één stuk – kant-en-klaar, inclusief alle inbouwdelen en af fabriek al bekleed met mozaïek. Onze professionele partnerbedrijven zorgen voor de montage ter plaatse – snel, soepel en perfect.

Klantreferenties

Wat zegt de klant?