Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Zwembadafdekking Noppenfolie 395 cm Rond
Move your mouse over image or click to enlarge

Zwembadafdekking Noppenfolie 395 cm Rond

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,95
of

Details

Let op! De afmeting van de noppenfolie die in de naam van het artikel staat is niet dezelfde afmeting als die van het zwembad! De afmeting van de zwembadafdekking is iets kleiner dan de afmeting van het zwembad. In onderstaande tabel kunt u bekijken welke zwembadafdekking voor welke afmeting zwembad geschikt is.

Afmeting afdekking

Geschikt voor zwembad

Ø 395 cm

Ø 400 cm

Indien uw zwembad iets kleiner is kunt u de afdekking met een schaar bijknippen. 

Een zomerzeil draagt bij aan het minder vuil worden van uw zwembad water. Hierdoor kunt u het zwembadchemie verbruik verminderen. Tevens zal door de structuur van het noppenfolie het water in het zwembad sneller opwarmen. 

Deze folie plaatst u met de noppen op het water; met de gladde kant naar boven dus. De folie kan een temperatuur van het water verdragen tot 30°C. In geval van chockchloratie het zeil afnemen. Het best kunt u ervoor zorgen dat deze folie op water ligt met een pH-waarde tussen de 7.2 en 7.4.

Wanneer u tevens een oprolinstallatie heeft is het absoluut noodzakelijk dat de noppenfolie door middel van een beschermingszeil wordt beschermt. Dit zorgt ervoor dat uw folie niet verbrandt.

Zonder oprolinstallatie het zeil nooit in de zon laten liggen gedurende het zwemmen. Tijdens de winter moet u het zeil goed met water spoelen en laten drogen.

Wanneer uw noppenfolie net iets te groot is voor uw zwembad kunt u dit eenvoudig oplossen door simpelweg met de schaar een stuk eraf te knippen.