Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Veiligheidsafdekking 4 Seizoenen Easy Top 6x3m Blauw/Grijs
Move your mouse over image or click to enlarge
Veiligheidsafdekking 4 Seizoenen Easy Top 6x3m Blauw/Grijs Veiligheidsafdekking 4 Seizoenen Easy Top 6x3m Blauw/Grijs

Veiligheidsafdekking 4 Seizoenen Easy Top 6x3m Blauw/Grijs

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.838,18
of

Details

Dit afdekzeil is geschikt voor een zwembad met de afmetingen 6x3m. De werkelijke afmetingen van het afdekzeil zijn 6.70x3.7m zodat het zeil goed over de rand van het zwembad valt.

De prijs is inclusief transportkosten en inclusief zwengel.

Easy Top Veiligheidsafdekking 4 seizoenen

4 kleuren verkrijgbaar:

  • Blauw/grijs
  • Amandel/grijs
  • Groen/grijs
  • Grijs/grijs

De Easy Top biedt:

  • Langere levensduur dankzij de 2 verwisselbare anti-abrasie banden boven de afdekking, PVC versterkingdelen en de beschermdelen onder de buizen.
  • Snelle en eenvoudige installatie: enkel 4 RVS tensieklemmen.
  • Afwerking: gelaste riem op de lengte.
  • Anti-blad en anti-hef systeem op de lengte: het systeem van inspanning op de riem beschermt uw zwembad zowel in zomer als in winter.
  • Berekenmethode 0.70m extra rondom het zwembad voorzien. Indien er een trap in de lengte is bij het uiteinde van het zwembad, 20cm aan de lengte toevoegen.

Daarnaast biedt de Easy Top een speciaal zwart weefsel dat in het midden van de folie verwerkt is, welke de lichtinval beperkt en zodoende alggroei tegenhoudt.

Buizen afdekkingen Easy

Efficient
Dankzij de riem
wordt de plaatsing heel eenvoudig. Het oprollen gebeurd met behulp van de oprolkruk (meegeleverd met de afdekking).
100% ondoorzichtig: het beschermt uw zwembad zowel in de zomer als in de winter, anti-UV. Aluminium banden in de breedte op de randstenen geplaatst met anti-abrasie banden.

Gebruik van de afdekking
Eén persoon
is genoeg om de afdekking af te rollen. Het oprollen gebeurt met behulp van oprolkruik (2 personen voor een zwembad groter dan 10x5m) of met de Rolltrot (gemotoriseerd, geen inspanning).

Aard en  duur van de fabrieksgarantie
Kan het hele jaar door gebruikt worden, onafhankelijk van het weer, garantie 3 jaar
(onder voorbehoudt dat het volgens het gebruiksaanwijzing gebruikt wordt). Voor de zogenomende mechanische delen en toebehoren (oprolkrukken, beschermdelen, stoppen) duurt de waarborg 1 jaar.
De veiligheidsafdekking combineert veiligheid met eenvoudig gebruik.
De volgende schade als gevolg van het weer zijn niet inbegrepen in de garantie: storm, grote sneeuwval en hagelbui en de slijtage doordat de randstenen niet gelijkmatig geplaatst worden. Indien de randtegels "gekruld" zijn kan de afdekking sneller beschadigen.
De veiligheid wordt enkel gegarandeerd indien de afdekking vastgemaakt is op een betonplaat van 350kg/m² en deze minimaal 10cm dik is.

Adviezen voor de overwintering
Het is noodzakelijk het hele jaar door het waterniveau op gebruiksniveau te houden (2/3 van het bovenkant van de skimmers) zodat de afdekking aan de veiligheidseisen blijft voldoen. Indien uw zwembad een trap heeft dan zal er een bescherming aan uw afdekking gemonteerd moeten worden (voor de trappen die aan de zijkant liggen wordt een vervangingsprofiel gegeven).

Blijf bij deze afdekking toch het gezonde verstand gebruiken, het blijft een individuele verantwoordelijkheid. De ouders en/of andere verantwoordelijken moeten steeds waakzaam blijven. Zij zijn het die de kinderen moeten beschermen.