Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Torino Zwembadafdekking
Move your mouse over image or click to enlarge
Torino Zwembadafdekking Torino Zwembadafdekking Torino Zwembadafdekking Torino Zwembadafdekking Torino Zwembadafdekking Torino Zwembadafdekking

Torino Zwembadafdekking

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4.966,08
of

Details

Het buiten zwemmen neemt de laatste jaren een grote vlucht. De aanschaf van een zwembad doet een droom werkelijkheid worden maar brengt tegelijk ook extra werk met zich mee. Een van de hoofdoorzaken is het klimaat. Wind en regen zijn vaak een domper op het zwemgenot en U word daarmee niet in de gelegenheid gesteld te zwemmen op de momenten dat bij U de behoefte aan ontspanning het grootste is.

Rondvliegend blad en stof dwingen U tot onderhoud van het zwemwater omdat het wateroppervlak hiertegen onvoldoende kan worden beschermt. Dit betekent vaak een wekelijks verplicht onderhoudsrondje voor het zwembad, en dat terwijl U eigenlijk liever het zwembad had willen gebruiken. Veel afdeksystemen vangen vuil op doch waar blijft dit als het begint te regenen of wanneer U het afdeksysteem oprolt? Juist…, in Uw zwembad. Heeft U niet eens van die momenten dat het in maart al begint te kriebelen, dat het zonnetje schijnt, U eigenlijk zou willen zwemmen maar de frisse wind spelbreker is? 

Is uw zwembad wel veilig genoeg voor Uw kinderen, kleinkinderen of huisdieren? Continue de zorg dat hen iets kan overkomen op een onbewaakt moment.

Welnu, deze zwembadafdekking lost deze problemen graag voor U op. Daarvoor is een grote range aan mobiele zwembadoverkappingen beschikbaar welke kunnen voldoen aan Uw specifieke wensen.

Voor nadere informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Standaard uitvoering:

  • Dak, voor- en achterwand volledige doorzichtige beglazing (glaseffect) zonder deur.
  • Geleiding van geanodiseerd aluminium (geleverd in lengte va overkapping).
  • Profielen overkapping van aluminium (gepoedercoat).
  • Profielkleur RAL 9010 (wit) of RAL 6009 (dennengroen).
  • Beglazing 4mm dik, kunststof, doorzichtig.
  • Segmenten standaard aflsuitbaar.

Om dit artikel te bestellen neemt u contact met ons op. De prijzen in onderstaand schema zijn de prijzen voor de standaarduitvoering.