Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Start Up Solarium Milk 175ml
Move your mouse over image or click to enlarge

Start Up Solarium Milk 175ml

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 11,88

Special Price € 5,95

Korte omschrijving

De 123 Go Brown serie is ideaal voor de gevoelige huid en ook voor de dagelijkse verzorging, bijvoorbeeld 's morgens na het douchen.
of

Details

123 Go Brown! 

Het Vario Tan Systeem voor een individuele bruine kleur. Het 123 Go Brown - Vario Tan Systeem is gebaseerd op de bruiningsondersteunende werking van de combinatie van extracten van suikerriet en zilverahorn. Deze eenmalige combinatie maakt een buitengewoon gelijkmatige bruine teint mogelijk, zodat er een natuurlijke zomerse bruine gloed ontstaat. Door de drie stappen is er voor iedereen een passende bruiningsintensiteit. Dit artikel is stap 1 en is uitermate geschikt voor de beginnende zonner.

De 123 Go Brown serie is ideaal voor de gevoelige huid en ook voor de dagelijkse verzorging, bijvoorbeeld 's morgens na het douchen.

Start up Solarium Milk – intensiveert zonder bronzer een directe bruining van de huid en ondersteunt de natuurlijke huidfuncties, die voor de bruiningsontwikkeling en de snelle regeneratie van de huid doorslaggevend zijn. Met de zachte geur van bamboe en citroengras.

  • Schoonheidsvitamine B3 & B6 versnellen de regeneratie van de huid en maken deze resistent voor invloeden van buitenaf.
  • Gember en Groene Thee beschermen de huid tegen radicalen, verhogen de collageensynthese en vergroten de veerkracht en de uitstraling van de huid.
  • Hydro Melanine voor het directe ontstaan van de natuurlijke bruining van de huid.

Gezond Zonnen

In de zomer genieten wij graag van de zon. Ook bij een bezoek aan de zonnebank, of na het gebruik van een lotion met bronzer, krijgt onze huid een mooie bruine teint. Wat gebeurd er echter allemaal in onze huid? Hieronder wordt uiteengezet hoe de bruine teint van de huid ontstaat.

Bruin door UV-licht

Het licht dat door de buitenzon of door een bezoek aan de zonnebank op onze huid komt, wordt onderverdeeld in UV-A en UV-B. De beiden componenten zorgen op verschillende wijze voor de door ons zo gewenste bruine teint. Het UV-B licht zorgt voor opbouw van melanine (pigment) in de pigmentcellen van de huid. Om het bruiningproces plaats te laten vinden moet als uitgangsstof het aminozuut Tyrosine in voldoende mate aanwezig zijn. Het op die manier opgebouwde melanine bereikt pas na enige tijd het huidoppervlak, zodat in de eerste 48 tot 72 uur de gewenste bruine teint wordt opgebouwd. Het tweede component van het UV-licht, het UV-A licht zorgt voor de pigmentering  van de huid. Daarbij wordt de reeds aanwezige melanine geactiveerd en ontstaat er een directe bruining. Deze bruine teint blijft echter niet lang behouden. Voor een lang behoudende mooie en natuurlijk bruining van de huid is daaorm zwel UV-A en UV-B nodig.

naast het opbouwen van melanine en daarmee een mooiere bruining van de huid, vindt in het UV-licht ook een noodzakelijke synthese van vitamine D plaats,. Vitamine D reguleert het fosfor- en calciumhuishouden van het lichaam en is daardoor voor het nehoud en de opbouw van onze botten verantwoordelijk. Voor een succesvolle productie van vitame D is 15 minuten zonlicht per dag al voldoende.

Bronzers

De huid kan ook zonder de invloeden van UV-licht een mooie en natuurlijke bruining verkrijgen. In dit geval vindt, door de verbinding van de bronzer ingrediënten Erytrulose en Dihydroxyaceton, een reactie met proteïnen in onze huid plaats waardoor een bruine teint optreedt. Het samenspel van deze 2 hoogwaardige bronzer ingrediënten die in alle TannyMaxx en T-max producten met bronzer te vinden is, zorgt voor een optimaal resultaat dat dagen behouden blijft.

Het is belangrijk dat als u een lotion met bronzer gebruikt voor het zonnen u deze goed uitsmeert, de binnenkant van de handen daarna afneemt en na het zonnen 4 uur wacht alvorens te douchen. De bronzer heeft namelijk tijd nodig om in te werken.

Caring Tips

Een mooie bruine huid, die o.a vitaliteit uitstraalt. Wie wilt dat niet? Om een mooie en lang behoudende bruine teint te verkrijgen, kunnen de volgende tips van pas komen.

Zonnecosmetica

Tot een complete bruiningsbelevenis in de zonnestudio behoort zeker TannyMaxx. Uw huid heeft onder het UV-licht een bijzonder goede verzorging nodig met mineralen en vitale stoffen, huidactieve vitamines en effectieve anti-oxidanten. Daarnaast heeft de zonnecosmetica een vochtherstellende werking op de huid waarmee deze de natuurlijke belans behoudt en de bruining intensief en lang behouden blijft.

Kwaliteit

Let op het kwaliteitszegen uv-relax©. TannyMaxx en T-max producten worden speciaal voor de bijzondere eisen van het UV-licht  ontwikkeld, en bieden daardoor optimale verzorging op het hoogste kwaliteitsniveau.

Bruiningsintensiteit

Voor een diepe en lang behoudende bruine kleur bieden TannyMaxx en T-max precies het juiste voor u. Gebruikt u onze producten met bronzer-complex. Deze worden optimaal aan de eigenschappen van de huidstructuur aangepast en leveren daardoor een bijzonder gelijkmatige bruiningsbelevenis, waarvan u de intensiteit zelf kunt bepalen. Zo krijg u naar keuze een zachte of een intense bruiningsversneller voor een prachtige bruine teint, zonder dat u langer onder de zonnebank hoeft te gaan.

Dagelijkse verzorging

Om een betoverende bruine teint zo lang mogelijk te behouden is dagelijkse verzorging zeer belangrijk . De producten van TannyMaxx en T-Max zijn niet alleen geschikt voor onder de zonnebank, echter zijn ook ideaal voor de dagelijkse verzorging.

After Sun

Let erop dat u uw huid ook na het zonnen met goed vochtherstellende producten verzorgt. Daarvoor kunt u bij TannyMaxx kiezen uit producten met of zonder bronzer om daarmee uw prachtige bruine huid de perfecte verzorging te geven. De producten met bronzer zullen de bruining zelfs nog versterken.

Oogbeschermer

Draag tijdens uw bezoek aan de zonnebank altijd oogbescherming, want alleen de ogen sluiten houdt niet al het UV-licht tegen. Het gebruik van een beschermbrilletje geeft u zekerheid en een goed gevoel.

Goed om te weten

Wat TannyMaxx en T-Max voor uw huid en een goede gezondheid kunnen betekenen.

De producten van de merken TannyMaxx en T-Max worden speciaal voor gezond zonnen onder de zonnebank ontwikkeld en bevatten daardoor het kwaliteits- en zekerheidszegel UV-relax©. TannyMaxx zonnecosmetica bevordert niet alleen het bruiningseffect, echter berzorgt de huid met die werkstoffen, die deze nodig heeft in het UV-licht.

  • Huidbeschermende vitaminecombinaties en plantaardige ingrediënten die vrije radiacalen onschadelijk maken.
  • Speciaal verzorgende en vochtherstellende werkstofcomplexen, die afgestemd zijn op de UV-intensiteit en die de natuurlijke regeneratie van de cellen bevorderen.
  • Bruiningsondersteunende melanine, de oorspronkelijke stof die voor de bruining zorgt en door de huid door regelmatige zonnebladen opgebouwd moet worden.
  • Speciaal gekozen werkstoffen (anti-aging) die een voortijdige veroudering van de huid voorkomen en deze een frisse en jeugdige uitstraling geven.

Vertrouw de specialist op het gebied van de zonnecosmetica en geef uw huid die verzorging die deze nodig heeft met tannyMaxx en T-Max.