Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Saunageur Eucalyptus   25 ml
Move your mouse over image or click to enlarge
Saunageur Eucalyptus   25 ml Saunageur Eucalyptus   25 ml

Saunageur Eucalyptus 25 ml

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,50
of

Details

DEZE VERPAKKINGEN WORDEN VEEL VERKOCHT AAN BUNGALOWPARKEN, HOTELS, SPORTSCHOLEN EN OPENBARE SAUNA'S. GOED VOOR 2-3 MAAL GEBRUIK.

INDIEN U 100 STUKS BESTELD KOSTEN DEZE €. 1,95 PER STUK.

OVERIGE GEUREN OP AANVRAAG MOGELIJK IN 25 ML UITVOERING.

WIJ HEBBEN OOK EEN ONBRANDBARE SAUNAGEUR EUCALYPTUS

OOK IDEAAL ALS WEGGEEF PRODUKT OF VOOR UIT TE PROBEREN.

 

Eucalyptus opgiet basic vult de sauna met een heerlijk fris en opwekkend aroma. Nare saunaluchtjes zijn meteen verdwenen en het heeft een verzachtende werking bij verkoudheid. Ze kan goed gemengd worden met Anijs, Citroen, Citronella, Dennen, Kersen, Kruizemint, Lavendel, Lemongrass, Mint en Pepermunt.

Sauna opgiet basic wordt toegevoegd aan het sauna kuipje wat gevuld is met ijs of water. Opgietmiddel wordt verdund met ethanol omdat het haast onmogelijk is om de juiste hoeveelheid parfum of etherische olie af te meten voor een opgieting. U weet het beste welke hoeveelheid het meest aangenaam is voor uw sauna. Gebruik normaal gesproken 10 ml. opgietmiddel op 1 liter ijs of water. Het gebruik van ijs bij een opgieting heeft als voordeel dat de geur niet verbrand op de kachel en dat de geur geleidelijk aan vrij komt. Indien u een thema gebruikt voor uw opgieting, pas dan de zintuigen zoveel mogelijk op elkaar af.