Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Safedeck Luxe 4 Seizoenen Afdekking 6x3m Grijs
Move your mouse over image or click to enlarge
Safedeck Luxe 4 Seizoenen Afdekking 6x3m Grijs Safedeck Luxe 4 Seizoenen Afdekking 6x3m Grijs

Safedeck Luxe 4 Seizoenen Afdekking 6x3m Grijs

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.867,15
of

Details

Klik hier voor een brochure: VeiligheidsAfdekkingStangenSafedeckLuxe2013.pdf 

Dit afdekzeil is geschikt voor een zwembad met de afmetingen 6x3m. De werkelijke afmetingen van het afdekzeil zijn 6.40x3.40m zodat het zeil goed over de rand van het zwembad valt.

De prijs is inclusief transportkosten en manuele zwengel.

Safedeck bestaat uit een uiterst duurzaam polyester membraan (650g/m³) behandeld tegen UV stralen.

Doordat het doek niet onderbroken wordt bij de doorgang van de staven heeft het dekzeil een verhoogde mechanische weerstand.

Dit stevig membraan wordt aan beide kanten gevernist om de mechanische en fysisch-chemische agressie te beperken.

De staven in een gelakt aluminiumprofiel, met dezelfde kleur als het dekzeil, versterken het dekzeil en maken het steviger. Zo kan het zonder schade een val van een kind onderbreken.

Voor de optimale beveiliging van jonge kinderen en huisdieren, is de Safedeck Luxe over de twee lange zijden voorzien van een RVS metalen kabel, overtrokken met een PVC bescherming die de randen van het dekzeil verstevigd en belet dat men eronder door kan kruipen.

Een gemotoriseerde zwengel (optioneel) kan een Safedeck zeil van 10 meter lengte in minder dan 1 minuut tijd moeiteloos oprollen.

Opgelet: om een Safedeck dekzeil te installeren op een houten zwembad met een rvs binnenladder, is het noodzakelijk leuningen met scharnieren te plaatsen.

Blijf bij deze afdekking toch het gezonde verstand gebruiken, het blijft een individuele verantwoordelijkheid. De ouders en/of andere verantwoordelijken moeten steeds waakzaam blijven. Zij zijn het die de kinderen moeten beschermen.

3 jaar garantie.