Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

PVC zwembadlamellen kleur wit per m2
Move your mouse over image or click to enlarge
PVC zwembadlamellen kleur wit per m2 PVC zwembadlamellen kleur wit per m2 PVC zwembadlamellen kleur wit per m2 PVC zwembadlamellen kleur wit per m2 PVC zwembadlamellen kleur wit per m2 PVC zwembadlamellen kleur wit per m2 PVC zwembadlamellen kleur wit per m2

PVC zwembadlamellen kleur wit per m2

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 54,91
of

Details

ZWEMBADLAMELLEN PVC KLEUR WIT PRIJS PER M2 

Zwembadlamellen zijn energiebesparend

Door de perfecte pasvorm van de lamellenafdekking wordt uw zwembad beter geïsoleerd. Hierdoor verliest u aanzienlijk minder energie! Deze energiebesparing kan oplopen tot 80%. Dit betekent dat het zwembadwater een aangename zwemtemperatuur heeft met een gereduceerd energieverbruik bij toepassing van een lamellen zwembadafdekking. De lamel heeft een isolerende werking waardoor de warmte van uw zwembadwater wordt bewaard.

lamellen zijn in diverse kleuren leverbaar

De lamellenafdekkingen zijn volledig waterdicht en drijven op het water. De lamellen zijn in de kleuren: solar, grijs, groenblauw, lichtgroen, lichtblauw, zandkleur en wit te verkrijgen, zodat deze kunnen worden aangepast aan de gewenste uitstraling van uw zwembad. Deze kleurstaal is slechts een impressie; u kunt hier geen garanties aan ontlenen. Andere kleurstellingen zijn op aanvraag mogelijk!!

Het draagvermogen van lamellen

De lamellenafdekking bezit een zeer hoog drijfvermogen waardoor deze gemakkelijk het gewicht van een kind of een klein dier kan verdragen

Veiliger

U kunt uw zwembad veiliger maken door een handgreep te plaatsen of een uitsprong aan te brengen. Hierdoor worden de lamellen extra ondersteund.
Een handgreep kan ook gemakkelijk worden aangebracht in bestaande baden

Solar lamellen

Solar lamellen hebben een zwarte onderkant. Deze energiebesparende lamellen vangen het zonlicht op en geven de warmte af aan het zwemwater. Met het gebruik van de Solar lamellen reduceert u de energiekosten voor het verwarmen van het zwembadwater aanzienlijk doordat de zon uw water kosteloos opwarmt.Er zijn PVC lamellen en Polycarbonaat solar lamellen.Wij verkopen lamellen van hoge kwaliteit. Daarvoor gebruiken we vooral Polycarbonaat. Een prachtig hard materiaal met unieke eigenschappen. Dit nieuwe materiaal heeft de volgende voordelen ten opzichte van PVC:

  • betere mechanische eigenschappen, sterkere hagelbestendigheid
  • hogere transparantie
  • hogere temperatuurbestendigheid, verhindert vervorming van de lamellen
  • extreme slagvastheid

Nieuw: de anti alg lamel

De nieuwe anti-alg lamel van  is een volmaakte combinatie van de beste eigenschappen. Gemaakt van het harde en unieke polycarbonaat mét solarprofiel. De zwarte haak houdt zonlicht buiten waardoor algengroei tot een minimum wordt beperkt. Bovendien is de anti-alg lamel maar liefst 83 mm breed, heeft het grotere en hogere luchtcompartimenten en een 90º draaicurve. Niet alleen zijn de brede anti-alg lamellen esthetisch mooier door de bijna vlakke afdekking met minder naden. Zij zorgen tevens voor een hoger isolatievermogen en warmterendement. Een positief neveneffect van de lamellenafdekking is een duidelijke besparing op dure chemicaliën, hetgeen het resultaat is van het minder verdampen van het zwembadwater en de verminderde algengroei.

Gekleurde eindkappen

Niet alleen de lamellen zelf maar ook de eindkappen zijn in diverse kleuren leverbaar! In de onderstaande fotogallery ziet u de 4 kleuren: blauw, grijs, wit en zwart van de afwerksluittingen aan de uiteinden van de lamellen

Transportkosten op aanvraag!!

Neem altijd een halve meter lamellen extra