Openingstijden:

Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Overige dagen alleen op afspraak

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Over ons

De eigenaren Jacques Gastens en Janet Gastens - Coolen genieten een uitstekende reputatie

Jacques en Janet

Onder de naam Sun Sauna & poolworld (voorheen Sunrent Venlo) houden ze zich reeds 28 jaar bezig met de verkoop van Wellnessartikelen, o.a. Zwembaden, sauna's, infraroodsauna's, zonnebanken, stoomcabines, spa's, whirlpools, terrasmeubelen e.d.

Verder houden ze zich bezig met het inrichten van complete relaxruimten voor binnen en voor buiten, voor particulieren maar ook voor proffesioneel gebruik. 

In hun binnen en buitenshowroom van 1800 m² zijn de meeste producten te bezichtigen.

Wellness, alles uit een hand

Duik in onze Wellness wereld en leer onze producten, partners, dienstverleningen en service kennen. Wij zorgen voor een professionele planning, productie en inbouw van uw op maat gemaakte Wellness project. 

Filosofie

Sun Sauna & Poolworld heeft zich tot ontwikkeld tot compleet aanbieder van wellness-producten. Zo wordt iedere cabine of wellnessruimte individueel naar wens van de klant gemaakt. De productietijden kunnen door knowhow en geschoold personeel geminimaliseerd worden. Verder heeft u met ieder product te maken met maar een aanspreekpartner, die vol op de individuele wensen van de professionele en particuliere klanten kan ingaan.

Deze service en flexibiliteit maakt ons tot een sterke partner, welke er 100% mee bezig is zijn klanten Top kwaliteit te leveren voor een faire prijs. Dan nog is het met de bouw alleen niet gedaan. Een goeie partner moet ervoor zorgen dat ieder project van top kwaliteit blijft. Dit wordt door ons geschoold personeel en jarenlange ervaring geoorloofd.

ONS ADRES: 

  • Sun Sauna & Poolworld
  • Molenveldweg 1 (industrieterrein Molenveld)
  • 5953 KT REUVER
  • Tel: 077-4742707
  • Mobiel: 06-52316830
  • E-mail: info@sspw.nl
  • Btw nr.:  NL.810985755.B01
  • KVK nr. 12026006

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM:

Dag Openingstijden
Maandag Gesloten*
Dinsdag Gesloten*
Woensdag Gesloten*
Donderdag        Gesloten*
Vrijdag 13:30-18:00    
Zaterdag 10:00-16:00
Zondag Gesloten*

 

* 's avonds of buiten openingstijden na telefonische afspraak mogelijk. Of reageer via email: info@sspw.nl