Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Infraroodsauna Elite SIX Red Ceder 150 x 100 x 200 cm Triple stralers
Move your mouse over image or click to enlarge
Infraroodsauna Elite SIX Red Ceder 150 x 100 x 200 cm Triple stralers Infraroodsauna Elite SIX Red Ceder 150 x 100 x 200 cm Triple stralers Infraroodsauna Elite SIX Red Ceder 150 x 100 x 200 cm Triple stralers Infraroodsauna Elite SIX Red Ceder 150 x 100 x 200 cm Triple stralers Infraroodsauna Elite SIX Red Ceder 150 x 100 x 200 cm Triple stralers

Infraroodsauna Elite SIX Red Ceder 150 x 100 x 200 cm Triple stralers

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 4.625,00

Special Price € 3.850,00

Korte omschrijving

Nu met GRATIS accessoirespakket. Nergens Goedkoper!!!
of

Details

Elite Six

  • 3 personen
  • 6 dimbare stralers
  • 150 x 100 x 198 cm
  • Red Cedar
  • Kleurlamp
  • Radio/USB + 2 speakers
  • Automatische ventilatie
  • Eenvoudige montage

Specificaties

-    6 dimbare stralers, 2000 Watt
-    Red Cedar
-    Kleurlamp
-    Radio met USB aansluiting
-    2 luidsprekers
-    Digitaal bedieningspaneel
-    Automatische ventilatie
-    Geschikt voor aromatherapie
-    Eenvoudig op te bouwen
-    230 volt stopcontact aansluiting
-    2 jaar garantie op cabine
-    5 jaar garantie op stralers
-    Direct leverbaar
-    Laagste prijs garantie

Infrarood stralers

Quartz stralers
Deze sauna is uitgerust met unieke full spectrum Quartz stralers. De Quartzstraler is een full spectrum straler die uitsluitend in de Luxury Line wordt gebruikt. Naast het prachtige uiterlijk van deze stralers leveren ze ook nog eens het volledige infraroodspectrum. 11% korte golf, 32% midden golf en 57% lange golf.

Danzkij de korte golf straling dringt de straling zeer diep door tot in de spieren en gewrichten. Ze zorgen dankzij de dieptewerking voor pijnverlichting in spieren en gewrichten. Naast de pijnverlichting wordt uw lichaam door het gebruik van de sauna ontgift het lichaam, is het goed voor de bloedsomloop en komt u heerlijk tot rust.

Houtsoorten

De sauna's zijn volledig opgebouwd uit alleen de allerbeste houtsoorten beschikbaar voor de bouw van infrarood sauna's, namelijk Red Cedar en Abachi. De buitenzijde is van zowel Red Cedar als Abachi gemaakt, wat zorgt voor een stevige maar elegante uitstraling. De binnenzijde is volledig afgewerkt met Red Cedar en beschikt over een Abachi houten bank en rugleuning. Abachi hout wordt minder snel warm en is altijd noesten-vrij. De voordelen van het Red Cedar hout: het verspreid een heerlijke typische saunageur, het is ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers, het reflecteert alle infraroodstraling plus heeft een natuurlijke antibacteriële werking. Beide houtsoorten zijn voorzien van een FSC-keurmerk en dus gekapt in goedbeheerde bossen.

Lichttherapie
Al jaren is bekend dat licht van grote invloed kan zijn op uw gemoedstoestand. Inmiddels is gebleken dat iedere kleur unieke stimulerende eigenschappen heeft. In deze sauna zit standaard LED verlichting dat netjes is weggewerkt achter de rugleuning. De LED verlichting is eenvoudig te bedienen met een mooie afstandsbediening en is in te stellen in iedere kleur van de regenboog. Dankzij deze eigenschap kunt u de LED verlichting ook gebruiken als kleurentherapie.