Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Hapro Proline C 28/1 Titanium Bronze
Move your mouse over image or click to enlarge
Hapro Proline C 28/1 Titanium Bronze Hapro Proline C 28/1 Titanium Bronze Hapro Proline C 28/1 Titanium Bronze Hapro Proline C 28/1 Titanium Bronze

Hapro Proline C 28/1 Titanium Bronze

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3.999,00

Korte omschrijving

Hapro Proline is een volwaardig professioneel zonneapparaat dat ook in de vakbranche wordt ingezet, bijvoorbeeld in beautysalons en spabedrijven.
of

Details

Hapro Proline C zonnebank

Wilt u graag nog een stap hoger in het segment van zonnebanken? Hapro Proline is een volwaardig professioneel zonneapparaat dat ook in de vakbranche wordt ingezet, bijvoorbeeld in beautysalons en spabedrijven. Deze indrukwekkende zonnebank werkt echter zonder krachtstroom, waardoor het ook mogelijk is om deze in uw thuisomgeving te plaatsen. Een volwaardige zonnebank waarbij u kunt kiezen tussen het horizontale of verticale model. Naast de twee modellen, kunt u tevens kiezen voor de kleurstelling die het best past bij uw interieur: Lounge Red metallic of Titanium Bronze metallic.

Specificaties:

 • Lampen bank: 14 x 100W
 • Lampen hemel: 10 x 100W L + 4 x 80W
 • Vermogen: 3,30 kW
 • Aansluiting: 230V/1N-/PE/50hZ
 • Zekeringen 1 x 16A
 • Gezichtsbruiner: 400W
 • Programmeerbare interne timer: Ja
 • Aansluitmogelijkheid externe timer: Ja
 • Weksignaal: Ja
 • Urenteller: Ja
 • Lichaamskoeler: Ja
 • Gewicht: 120 kg.

Hapro

Hapro is wereldwijd een toonaangevende fabrikant voor zowel professionele als particuliere zonneapparatuur met, als één van de weinige, een overtuigende competentie in beide segmenten.

De Hapro Proline is ontwikkeld met het streven naar premiumklasse als het gaat om luxe en comfort, maar ook voor klantspecifieke wensen voor hanteerbaarheid en gebruik. De Hapro Proline is daarmee uitermate geschikt voor zowel zonnen in een spa- of beautyomgeving en eveneens voor maximale zonluxe thuis. Zowel optisch als technisch integreert de Harpo Proline probleemloos in iedere (bedrijfs)setting en infrastructuur.

Here comes the sun!

Balans & evenwicht, vitaliteit & wellness. Het zijn elementen waar we steeds meer belang aan hechten als zelfbewuste mensen. Wanneer je goed in je vel zit, straal je dit uit en voel je jezelf aantrekkelijker. Met de zon als bron van energie en puur genieten, ga je de uitdaging van het dagelijkse leven met plezier aan!

De nieuwe Hapro Proline zonneapparatuur sluit perfect aan bij deze prettige levensstijl. Het is een nieuwe standaard voor comfortabel, kwalitatief en effi ciënt zonnen binnen de privacy van uw eigen huis of kleine onderneming. Een modern uiterlijk, hoogwaardige materialen en perfecte bruiningsresultaten. De perfecte partner voor de bewuste zonaanbidder!

Pure kwaliteit!

Hoogwaardige materialen, een glanzende verschijning en een zorgvuldige afwerking kenmerken de Hapro Proline als blikvanger. Esthetische design elementen zijn gecombineerd met de trendkleuren Titanium Bronze metallic of Lounge Red metallic voor een absoluut ‘wow-effect’!

Bij het hoofdeinde in de hemel bevindt zich een geïntegreerde timer, waarmee de bruiningsduur eenvoudig wordt ingesteld.

Wilt u de Hapro Proline binnen uw bedrijf aanbieden? Dan gebruikt u de mogelijkheid om de apparatuur via een automaat of externe timer te bedienen.

Take me away!

De Hapro Proline zonnebank is ideaal voor een heerlijk ontspannen zonnesessie. Makkelijk te bedienen en ergonomische gebruiksvriendelijkheid dankzij vederlichte deuren zorgen voor een uiterst comfortabele ‘mini-vakantie’.

De Hapro Proline biedt een uniek productconcept in de wereld van het thuiszonnen.

De lichaamskoeling tijdens de zonnesessie op de Hapro Proline zonnebank is gegarandeerd door de ventilator bij de voeten. In verschillende standen zorgt deze ventilator voor de optimale temperatuur tijdens de zonnesessie.

Desgewenst is een additionele ventilator bovenin het apparaat verkrijgbaar.

Voor een streeploze bruining, maar toch comfortabele sessie, is een speciaal handvat geplaatst in de cabine. Een multifunctionele kap kan optioneel als alternatief voor de lichaamsventilator worden gebruikt. In het plafond zit een centraal geïntegreerde lichaamsventilator in combinatie met luidsprekers voor de juiste temperatuur en heerlijke muziek tijdens de zonnesessie. Tegelijkertijd zorgt het voor een mooie, optische afwerking aan de bovenzijde.

Light up my life! 

Het verticale zonneapparaat Hapro Proline is een ware sensatie. U kiest uit de uitvoering met 100 W- of 160 W-technologie en profi teert van de technische hoogstandjes, doordachte eigenschappen.

Ondermeer de comfortverhogende features zullen de gehele markt inspireren.

Uniek voor een zonneapparaat in dit productsegment zijn de geïntegreerde bodem en de stabiele stalen omranding, hetgeen de Hapro Proline een robuuste betrouwbaarheid en stabiliteit geeft.

De zonnedouche is bovendien voorzien van extra lange lampen (1,90 m) en zorgt op deze manier voor een bruiningsoppervlak van top tot teen.

Het apparaat gebruikt geen krachtstroom en kan gewoon op het stopcontact worden aangesloten.

De deur bestaat uit twee delen, waardoor slechts een kleine draaicirkel endus minder ruimte nodig is.

Een speciaal mechanisme maakt dat de twee deuren vederlicht openen. De geïntegreerde bodem van de Hapro Proline is eveneens uniek in dit segment en zorgt ervoor dat iedere zonaanbidder, ongeacht lichaamslengte, optimaal bruint.

Daarnaast vergemakkelijkt het de reiniging van het toestel. 

Hapro Proline C Productvideo