Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Hapro Jade 12 T Lc Zonnehemel CHAMPAGNE WHITE
Move your mouse over image or click to enlarge
Hapro Jade 12 T Lc Zonnehemel CHAMPAGNE WHITE Hapro Jade 12 T Lc Zonnehemel CHAMPAGNE WHITE Hapro Jade 12 T Lc Zonnehemel CHAMPAGNE WHITE Hapro Jade 12 T Lc Zonnehemel CHAMPAGNE WHITE Hapro Jade 12 T Lc Zonnehemel CHAMPAGNE WHITE Hapro Jade 12 T Lc Zonnehemel CHAMPAGNE WHITE

Hapro Jade 12 T Lc Zonnehemel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.479,00

Korte omschrijving

Wanneer u een heerlijk gevoel van ruimte en individueel ligcomfort graag zelf wil combineren, kiest dan voor de Hapro Jade T.
of

Details

Hapro Jade 12 T Lc PEARL WHITE Zonnehemel

Wanneer u een heerlijk gevoel van ruimte en individueel ligcomfort graag zelf wil combineren, kiest dan voor de Hapro Jade T. Het geïntegreerde, dubbele gasveersysteem zorgt ervoor dat de zonnehemel met 12 bruiningslampen op de ideale afstand van uw lichaam in te stellen is. Liggend op de ondergrond die u wenst met alle ruimte die u wilt, bruint u comfortabel. Na het genieten van een zonnebad zet u de zonnehemel weer gemakkelijk in de ruimtebesparende rustpositie.

Specificaties

  • Afmetingen (LxBxH): 225 x 110 x 140cm
  • Bruiningsveld: 180 x 75cm
  • Aantal lampen: 12 x 100 Watt (waarvan 6 Maxlight lampen met geïntegreerde gezichtsbruiner)
  • Gezichtsbruiner: Ja, geïntegreerd in de speciale Maxlight lampen
  • Mechanische timer: Ja
  • Bodycooler: Optie
  • Tijdschakelaar: Ja
  • Beschermbrilletjes: Ja
  • Vermogen: 1,33 kW
  • Garantie: 3 jaar

Hapro International
Hapro International is opgericht in 1982 en gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Hapro legt zich toe op de productie van zonnebanken en autodakkoffers. Dankzij de kennis, loyaliteit en ruime ervaring van alle medewerkers binnen de onderneming worden de producten volgens de hoogste eisen op he
t gebied van technologie en design vervaardigd. Door jaren van innovatie en productontwikkeling is Hapro uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op de internationale markt.

Hapro International is 100% dochter van de VDL Groep. De VDL Groep is een internationale, industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van de VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven. Sinds de oprichting in 1953 is de VDL Groep uitgegroeid tot een onderneming met 84 bedrijven, verspreid over 19 landen en met circa 10.000 medewerkers.