Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Etherische Olie Ylang Ylang 20 ml
Move your mouse over image or click to enlarge
Etherische Olie Ylang Ylang 20 ml Etherische Olie Ylang Ylang 20 ml Etherische Olie Ylang Ylang 20 ml Etherische Olie Ylang Ylang 20 ml

Etherische Olie Ylang Ylang 20 ml

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,25
of

Details

Ylang Ylang (Cananga Adorata) betekent; bloemen der bloemen. Ze vult iedere gewenste ruimte met een kruidig, Kruidig, zoet-bloemig aroma. De Cananga is een tropische boom welke in Indonesië en de Filipijnen zijn oorsprong heeft. Ylang Ylang is een sensuele olie die goed te gebruiken is om te ontspannen, bij stress en depressies. Ze werkt goed bij slapeloosheid en heeft een algemeen verzorgende en hydraterende werking op de huid. Werkt verzachtend bij een hoge bloeddruk, hartkloppingen en een snelle ademhaling. In Indonesië worden de bloemen op het bed van pasgetrouwde paren gestrooid. Hoewel het een zeer intrigerende etherische olie is kan zij goed gemengd worden met Citroen, Lavendel, Patchouli en Sinaasappel.

Etherische oliën zijn de essentie of levenskracht van een plant. Ze hebben krachtige eigenschappen van de kruiden waaruit ze worden gewonnen. Etherische oliën mogen nooit puur op de huid gebruikt worden. Inname mag alleen op doktersadvies. Alle etherische oliën zijn natuurlijk, onverdund of versneden en voldoen aan de Europese farmacopee. Etherische oliën worden gebruikt in geurverstuivers, om mee op te gieten in de sauna of ze worden toegevoegd als geur aan een massage olie.