Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Covrex zwembadlamellen kleur blauw per m2
Move your mouse over image or click to enlarge
Covrex zwembadlamellen kleur blauw per m2 Covrex zwembadlamellen kleur blauw per m2 Covrex zwembadlamellen kleur blauw per m2 Covrex zwembadlamellen kleur blauw per m2 Covrex zwembadlamellen kleur blauw per m2 Covrex zwembadlamellen kleur blauw per m2 Covrex zwembadlamellen kleur blauw per m2

Covrex zwembadlamellen kleur blauw per m2

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 121,00
of

Details

De vooruitstrevende technologie is het resultaat van intensief onderzoek en meer dan 40 jaar ervaring in plastic grondstoffen.

Ons professioneel team stelde in 2000 vast dat geen enkele zwembadafdekking op dat moment beantwoordde aan de steeds stijgende vraag naar ecologische en economische oplossingen. Daarom ontwikkelde Covrex® een nieuwe en zeer isolerende afdekking waarop ze eveneens een wereldwijd patent hebben. Dit verschilt van de traditionele afdekking doordat de lamellen volgespoten zijn en niet hol. De Covrex® afdekking zijn samengesteld uit profielen van PVC-schuim (volgens de ISO 1183 norm) en flexibele polyurethaan verbindingen.

Covrex zwembadafdekkingen zijn de ideale oplossing voor overloopzwembaden omdat ze door hun design mooi recht uitrollen.

Covrex® lamellen zijn beschikbaar in drie standaard kleuren : silex grijs, crème wit en lichtblauw.

 

  • Silex grijs (RAL 7032): is de meest gekozen kleur. Ze is uiterst geschikt voor buitenbaden doordat vuil er het minst zichtbaar op is. Deze kleur past in doorgaans elke omgeving.
  • Crème wit (RAL 9001): deze nieuwe kleur past bij de kleur van de meeste zwembaden. Het is geen hard wit zodat vuil er niet direct zichtbaar op is.
  • Lichtblauw (RAL 5024): deze kleur is populair voor binnenbaden. De polyurethaanverbindingen tussen de lamellen zijn wel in silex grijs omdat het lichtblauw niet stabiel is op dit materiaal.
  • Staal grijs (Ral 7037) : een sobere kleur die een aangename samenhang maken in de hedendaagse tuinen of tuinen met eenvoudige lijnen. De verbindingen tussen de lamellen zijn in silex grijs.

Eén van de belangrijkste voordelen van volle lamellen is het vermogen om de warmte van uw zwembad te behouden: de lamellen hebben een ongelooflijke U-waarde van slechts 0.12.

 

Het water opwarmen, zelfs met zonneënergie, haalt niets uit als de warmte verloren gaat wanneer de zon onder is of de warmtebron uitgeschakeld wordt. Covrex® lamellen laten u langer genieten van uw zwembad, ook buiten het zomerseizoen en minimaliseert het warmteverlies ’s nachts en tijdens koude dagen.

Covrex® streeft naar een hoogst mogelijke veiligheid. Onze Covrex® zwembadafdekkingen zijn ontwikkeld volgens de zeer strenge Franse veiligheidsnorm NF P90-308, die betrekking heeft op zwembadafdekkingen. We voldoen voor 100% aan deze norm. Uiteraard kunnen kinderen en zelfs volwassenen in alle veiligheid op de Covrex® afdekking lopen.

3 jaar onderzoek heeft een technologie voortgebracht die ervoor zorgt dat ons Covrex® product bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden, het hele jaar door. In tegenstelling tot de traditionele, holle afdekkingen, die makkelijk beschadigd raken voor hagel en vorst, is de Covrex® zwembadafdekking er 100% tegen bestand (garantie). Zelfs bij extreme wintertemperaturen tot -40°C blijven de lamellen even flexibel. Daardoor kunt u de zwembadafdekking de hele winter laten liggen zonder er een extra bescherming over te leggen en zonder het waterniveau te laten zakken. Terwijl traditionele afdekkingen krombuigen onder de hete zon, behouden de Covrex® lamellen hun vorm bij temperaturen tot 100°C, dankzij de materialen die ervoor gebruikt worden. In de herfst kunnen afgevallen bladeren niet meer tussen de lamellen geraken omdat de Covrex® lamellen met mekaar verbonden zijn door flexibele naden, waardoor er geen spleten zijn en er dus ook geen vuil en dergelijke kan komen tussen te zitten. De profielen zijn gemaakt van geëxpandeerd PVC-schuim, gecoëxtrudeerd met polyurethaan. De buitenkant is high density PVC wat een perfect glad oppervlak geeft en wat ervoor zorgt dat algen zich er niet op kunnen vasthechten. Covrex® afdekkingen zijn uniek door de volle lamellen, die niet alleen meer stijfheid geven, maar ook zorgen voor een perfecte afwerking van de zijkanten. Voor speciale vormen kan uw plaatser de lamellen ter plaaste op maat zagen met een hand- of cirkelzaag, zodat uw Covrex® afdekking perfect op de rondingen van uw zwembad aansluit. Geen retour naar de fabriek voor fout of onnauwkeurig maatwerk! Dit is een grote sprong vooruit in vergelijking tot de in trapvorm gezaagde holle lamellen! Door zijn beter design neemt de opgerolde Covrex® afdekking tot 50% minder plaats in dan zijn traditionele tegenhanger. Zo hebt u nog meer geniet van uw zwembad. Uw Covrex® zwembadafdekking vraagt uitermate weinig onderhoud. Doordat er geen vuil of algen kunnen op vastkleven, zijn de lamellen makkelijk schoon te houden. Covrex® heeft een levensduur die dubbel zo lang is als de traditionele zwembadafdekkingen. Covrex® volgt de Franse veiligheidsnorm NF P90-308 versie 2006, de strengste norm voor deze markt. Covrex® is uitermate goed bestand tegen alle weersomstandigheden en UV-stralen, waardoor ze het hele jaar door kan gebruikt worden.

Garantie:

  • 5 jaar op de lamellen (langste garantie op de markt van de zwembadafdekkingen)
  • 3 jaar op het aandrijfsysteem
  • 3 jaar op de motor

transportkosten op aanvraag!!

Neem altijd een halve meter lengte extra.