Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Collageen lamp 100 W
Move your mouse over image or click to enlarge
Collageen lamp 100 W Collageen lamp 100 W Collageen lamp 100 W Collageen lamp 100 W Collageen lamp 100 W

Collageen Zonnebanklamp 100 W

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95

Korte omschrijving

Een collageenlamp verstevigt de elasticiteit en stevigheid van de huid!
of

Details

Collageen lichttherapie

Een  tekort aan Collageen versnelt niet alleen het verouderingsproces in de huid maar zorgt ook voor afname van de stevigheid van spieren, pezen en banden. Dit leidt tot een algehele verzwakking van het weefsel. Het effect van Collageen  Lichttherapie helpt dit proces tegen te gaan en maakt de huid zichtbaar strakker en stralender.
Collageen en bindweefsel

Collageen is het belangrijkste bestanddeel van het bindweefsel en bestaat uit flinterdunne vezels die als koorden met elkaar vervlochten zijn. Het verleent de huid elasticiteit en stevigheid. Bindweefsel is van elementair belang voor het huidorganisme en dient als houvast-, verbindings-, informatie-, beschermings-, transport- en verzorgingssyteem. In de loop van ons leven worden in de leerhuid constant oude collageenvezels vervangen door nieuwe.

Bij het ouder worden gaat dit proces echter achteruit en de nog aanwezige collageenvezels worden poreus en dun. Er volgt een verlies van elasticiteit. De huid veroudert en wordt slapper en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed. Er ontstaan rimpels, door vorming van lijnen en plooien in de huid, voornamelijk in het gezicht en het gebied van de decolleté.

Een ware revolutie

Collageen lichttherapie maakt geen gebruik van lasers of UV straling. Het is een pure vorm van licht die de aanmaak van collageen in de huid stimuleert. De behandelingen zijn heerlijk ontspannend. Met slechts drie sessies van 20 minuten per week ziet uw huid er na 10 weken jonger en stralender uit dan ooit tevoren! En dat zonder dure (pijnlijke) operaties of botox behandelingen.

Collageen lichttherapie

De zachte rode lichtgolven van het Collageen Plus toestel concentre-ren zich met name in het spectrum tussen de 600 en 650 nanometer en bevorderen op celniveau de aanmaak van collageen en elastinevezels die nodig zijn om de structuur van de huid te behouden en te verbeteren. Het stimuleren van dit proces maakt de huid zichtbaar strakker en stralender. Bovendien wordt door dit proces de zuurstof-opname vergroot, het ontgiften geactiveerd en neemt het vermogen van de huid om vocht op te nemen en vast te houden toe, waardoor ook de regeneratie van de huid sneller zal verlopen.

De effecten

Het heeft tijd nodig om de structuur van de huid te verbeteren.
Een volledige kuur op de Collageen Plus bank duurt 10 weken om het gewenste effect te bereiken. De behandeling duurt 20 minuten per keer en dient in de aanvangsfase 3 maal per week plaats te vinden. De frequentie van de behandeling kan na 3 tot 5 weken verlaagd worden naar 2 keer per week. Afhankelijk van de gesteldheid van de huid
zijn na gemiddeld 10-15 behandelingen veelal de eerste verbeteringen zichtbaar.

Wetenschappelijk aangetoonde resultaten

Dr. Fiorenzo Angehrn, voorzitter van het Zwitsers genootschap voor medisch verantwoorde antiverouderings therapieën, heeft gedurende 4 maanden in de Zwitserse Piano kliniek de resultaten onderzocht van het Collageen Plus programma. Hierbij werden 51 testpersonen in de gemiddelde leeftijd van 52 jaar dagelijks gevolgd. Na 30 behandeling-en van 15 tot 20 minuten werden de volgende resultaten vastgesteld:
- 97% verbeterde huidelasticiteit over het gehele lichaam
- 89% duidelijk zichtbaar lifteffect in het gezicht, bij de hals en decolleté (dus een duidelijke afname van lijntjes enrimpeltjes)
- 68% algemeen verbeterde conditie van de huid

Stralend en Jonger

Door de stimulatie van de huid middels lichttherapie ziet de huid er op een natuurlijke manier stralender en jonger uit.
Donkere kringen rond de ogen verdwijnen, poriën krimpen, de huid wordt zachter en strakker. Bovendien herstelt de huid vele malen sneller en worden wondjes en oneffenheden eerder gerepareerd.

Huidproblemen

Inmiddels blijkt uit de praktijk dat door de collageen lichttherapie de huid zich niet alleen op spectaculaire wijze verjongt, maar dat deze lichttherapie tevens een positief effect heeft op huidproblemen als psoriasis, acné, (onderhuidse) ontstekingen, pigmentvlekken,ouderdomsvlekjes en bepaalde soorten van exceem!

De Collageen  voordelen:

 • Zichtbaar anti verouderingseffect
 • Reductie van rimpels en lijntjes
 • Verbetert elasticiteit, stevigheid en soepelheid
 • Verhoogt huidcel regeneratie
 • Vermindert acne en bevordert genezingsproces van de huid
 • Voorkomt en vermindert cellulitis
 • Verbetert de opname van zuurstof
 • Activeert de vorming van collageen en elastinevezels
 • Activeert de stofwisseling van de huid
 • Maakt de huid jong, stralend en strak
 • Geen bijwerkingen
 • Pijnvrije en aangename behandelingen

Meer informatie vind u op:   http://www.cosmedico-collagen.de