Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Beauty Sun Mallorca 12 lamps Zonnehemel Verlengd
Move your mouse over image or click to enlarge
Beauty Sun Mallorca 12 lamps Zonnehemel Verlengd Beauty Sun Mallorca 12 lamps Zonnehemel Verlengd Beauty Sun Mallorca 12 lamps Zonnehemel Verlengd Beauty Sun Mallorca 12 lamps Zonnehemel Verlengd

Beauty Sun Mallorca 12 lamps Zonnehemel Verlengd

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.099,00

Korte omschrijving

Een eiland in de wereld van de bruining!

Artikelopties


€ 1.099,00

Details

Een eiland in de wereld van de bruining

De Mallorca is standaard uitgevoerd in zilver met blauwe afwerking. Deze grote zonnebank is uitgerust met 100W verspringende lampen. Dit uitgebreid bruiningsoppervlak maakt de Mallorca zeer interessant voor personen groter dan 1.70m. De 24 lamps Mallorca met lagedruk-lampen bedekt ieder deel van het lichaam en geeft ook de zijkanten van je lichaam een mooie bruining. Bekijk de verschillende mogelijkheden wat betreft de voet van de Mallorca.

Gezichtsbruining

De Mallorca kan uitgerust worden met 5 PLL 36W lampen of met 6 x DUO-lampen. Het geeft het gezicht een extra dosis UV-B; nodig om een mooie bruine teint te krijgen. De gewone PLL gezichtslamp kan apart aan- en uitgeschakeld worden.

Bodycooling

Dankzij een kleine of een grote bodycooler kan U de luchtstroom vehrogen of verlagen of gewoon afzetten. Het krachtig ventilatiesysteem zal zorgen voor een volledig verfrissende bruiningservaring en verhoogt het bruiningsresultaat alsook de levensduur van de lamp.

Uitvoeringen

U kunt de Mallorca zonnehemel van het merk Beauty Sun uitbreiden met bepaalde opties. De volgende opties zijn tegen een meerprijs verkrijgbaar:

  • Zweefstatief, zodat u de kap met de lampen naar de muur kunt kantelen, is makkelijker als er iemand op het bed moet slapen en zodat kinderen er niet aan kunnen komen.
  • Bodycooler
  • Gezichtsbruiners (5x36W of 6x DUO lampen)