Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Beauty Sun Cyrano 12 lamps Zonnehemel
Move your mouse over image or click to enlarge
Beauty Sun Cyrano 12 lamps Zonnehemel Beauty Sun Cyrano 12 lamps Zonnehemel

Beauty Sun Cyrano 12 lamps Zonnehemel

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 1.318,00

Special Price € 1.099,00

Korte omschrijving

De Cyrano bruiningsapparatuur biedt U functionaliteit, comfort en design voor een optimaal all-round bruiningsresultaat.

Artikelopties


Normale prijs: € 1.318,00

Special Price € 1.099,00

Details

De ultieme zonnekracht van de Cyrano

De Cyrano bruiningsapparatuur biedt U functionaliteit, comfort en design voor een optimaal all-round bruiningsresultaat. Het solide metalen frame garandeert samen met de aluminium body lang houdbare schoonheid. De brede waaier aan opties en lampen zal uw persoonlijke wensen vervullen.

Gezichtsbruining

De Cyrano – lijn kan uitgevoerd worden met vijf 36W lage druklampen, 400W hoge druklampen of 6 x DUO-lampen voor mensen die de bruining van dit deel van het lichaam willen verhogen.

Bodycooling

Dankzij een kleine of een grote bodycooler kan U de luchtstroom verhogen of verlagen of gewoon afzetten. Bekijk de verschillende mogelijkheden van de Cyrano zonnebank.

De voordelen van zonnen onder een zonnebank zijn velerlei. Je kunt een zonnekuur nemen wanneer het je uitkomt en bovendien is het, als je je aan de gebruiksaanwijzing houdt, een verantwoorde manier om bruin te worden. De zonnekuur wordt immers afgestemd op je persoonlijke huidtype en op die manier krijg je een nauwkeurig gedoseerde hoeveelheid UV.De Cyrano werd gekozen als zonnebank met de beste prijskwaliteit verhouding in de consumentengids van '96. Wat die voordelen zijn?

  • Een perfecte ronding voor een volledige bruining van het lichaam
  • Een zeer comfortabele bank voor de aangename ontspanning met voldoende ventilatie
  • De zonnecombinatie is volledig uitgevoerd in Aluminiumplaat dat zorgt voor een lange levensduur van het toestel en een prachtig design.

Uitvoeringen

U kunt deze Cyrano Zonnehemelvan het merk Beauty Sun uitrusten met verschillende opties tegen een meerprijs. U kunt, voor uw lichaam lekker te koelen, kiezen voor 2 ventilatoren: een grote en een kleinere. Ook kunt u uit twee opties kiezen wat betreft gezichtsbruiners: een gezichtsbruiner van 400W, 5 lampen van 36W of 6 x DUO-lampen. Indien u de ruimte onder uw zonnebank wilt verbergen, kunt u kiezen voor een gesloten voet. U kunt ook nog kiezen uit een digitale timer, die zorgt ervoor dat uw zonnebank na de ingestelde tijd zelf uitgaat.