Vrijdag           13.30 – 18.00 uur
Zaterdag       10.00 – 16.00 uur
Overige dagen op afspraak mogelijk: 06-52316830

 

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

AquaChek Yellow 4 in 1 Teststrip
Move your mouse over image or click to enlarge

AquaChek Yellow 4 in 1 Teststrip

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,95

Korte omschrijving

AquaChek teststrips - geschikt voor met chloor en zout behandelde zwembaden en spa`s.
of

Details

AquaChek 4 in 1 Testsets

AquaChek teststrips - geschikt voor met chloor en zout behandelde zwembaden en spa`s.

AquaChek teststrips

AquaChek teststrips bestaat uit 50 strips. AquaChek teststrips testen het vrije chloor, PH, Alkalinity en de ppm stabilisator.

Dompel enkel een AquaChek teststrip in uw zwembadwater, vijf seconden onder water. U krijgt de test resultaten binnen slechts 15 seconden! Ons advies? Test minimaal vier keer per week uw water.

AquaChek Yellow, 4 in 1 teststrips.

Teststrips voor 4 belangrijke chemicaliën binnen enkele seconden: Vrij Chloor, pH waarde, Cyanuurzuur en Totale Alkaliniteit. Ideaal voor klanten die chloor gebruiken als ontsmettingsmiddel in het zwembad of Spa. Inclusief een test voor cyanuurzuur (stabilisator), wat vooral belangrijk is voor buiten-zwembaden en Spa's die onderworpen zijn aan chloor dissipatie door UV-straling. Verkrijg 4 belangrijke testresultaten in slechts één dip! Dompel eenvoudig een AquaChek Yellow teststrip in uw zwembad- of Spa voor slechts één seconde en haal er direct weer uit. Binnen enkele seconden weet u de testresultaten!

Om uw Spawater schoon en gezond te houden, test u best voor en na elk gebruik! Voor zwembaden test u best minimaal twee keer per week aan elk uiteinde. Het is tevens aan te raden om uw testresultaten steeds op te schrijven, zodat u veranderingen in de testresultaten gemakkelijker kunt waarnemen

Om uw zwembadwater goed in order te houden test uw best minstens twee keer per week aan elk uiteinde, en test uw spa voor elk gebruik. Het is tevens aan te raden om us testresultaten op te schrijven telkens als u test, zodat uw veranderingen in uw testresultaten gemakkelijker kunt waarnemen.

Aanbevolen door vele zwembad en spa service professionals.

Specificaties

Inhoud verpakking

  • 50 AquaCheck® Yellow teststrips
  • Gebruiksaanwijzing in 15 talen (Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Tsjechisch, Deens, Nederlands, Duits, Grieks, Hongaars, Pools, Portugees, Russisch, Zweeds en Turks)

De AquaCheck® Yellow teststrips zijn heel eenvoudig te gebruiken

  1. Dompel een strip onder in het water en haal er direct weer uit
  2. Houd de strip 15 seconden horizontaal (het overtollige water niet van de strip schudden)
  3. Vergelijk de pH, het vrije chloorgehalte, de totale alkaliteit en de stabilisator van de pads (in die volgorde) met de kleurenkaart op het etiket

Voor het beste resultaat met de stabilisator (cyanuurzuur) –test moet de pH tussen 7,0 en 8,4 zijn en de totale alkaliteit 240 ppm of minder bedragen.